Livorno: Dag 5

Denna morgon ringde väckarklockorna extra tidigt. Frukosten var fylld med presenter och sång för vårat kära födelsedagsbarn Natanael som fyllt 20 år.
Det var söndag så precis som i Älvängen var det Gudstjänst. Dante, som är pastor i kyrkan, predikade. Vår present som vi hade med oss till Italien (inköpt av Emma) delades även ut. Vår lovsångsledare Filip ledde oss igenom sången “How great is our God” i kör. Gudtjänsten var fantastisk med bra lovsång. De fixade ännu en gång en fulländad trerätterslunch som vi svenskar och några i församlingen tog del av.
Efter lunchen packade vi ihop oss för att ta minibussarna till La Spezia, man får inte glömma att berömma våra utmärkta chaufförer Johnny och Pastor Elias som hittar exemplariskt med Simons och Fridas hjälp.

När vi kom fram blev vi bemötta av väldigt pratglada och trevliga italienare. Kyrkan var liten och full av människor utan luftkonditionering, så det var tur att man hade med sig vatten.

Lyssna och lär: Italienarna hade börjat baka och fixa mat redan i onsdags (den 17), så ni vet hur vi vill blir välkomna hem så att säga.

När vi kom hem tog vi i instrumenten och spelade ett antal lovsånger, Rebecca Emma och Anton (våra akrobater) stod på huvud och händer. 🙂

Vi har det fantastiskt här i Italien med strålande sol varje dag hittills.
// Emma Kvidal