Barn

På grund av Covid-19 har vi ställt in många av våra verksamheter! Håll utkik i våra sociala medier om något skulle ändras.

Hobby

Torsdagar kl 18:00-19:30 – För dig som går i låg- eller mellanstadiet.

För den som har hängt på Hobby länge kommer den här hösten att se lite annorlunda ut. På grund av den världssituation som vi är i just nu så är det bara naturligt med en del förändringar. Vi ser den här hösten som en möjlighet att testan någonting nytt. Den här hösten blir det därför inga smågrupper som vi brukar ha, utan vi kommer att ha aktiviter i storgrupp i höst. Vi tror att detta kommer ge tillfälle för nya vänskaper och intressen att växa. Precis som innan kommer vi att börja och avsluta med en gemensam samling med bön, sång, bibeln och dans. Tills vidare kommer vi tyvärr inte kunna ha fika som vanligt.

Välkommen om du är helt frisk! Det krävs ingen anmälan och är helt gratis!

Äventyret

På grund av rådande omständigheter så kommer vi inte ha söndagsskola som vanligt. I höst kommer vi istället att satsa på barnmöten en söndag i månaden, mellan kl 16.00-17.00. Här kommer barnen välkomnas in i en värld av lek och teater, sång och musik, dans och samtal, bibel och bön. Mötena riktar sig till barn mellan 3-12år.

Välkommen om du är helt frisk! Det krävs ingen anmälan och är helt gratis!

Medlemskap i Pingst Ung

Bli medlem i våra lokalavdelningar som ger oss möjlighet till statsbidrag och regionbidrag.

https://pingstungpeople.se/self_register/P5TMP77Z6Q#

Frågor?

Har du frågor angående vår barnverksamhet? Kontakta gärna Felicia Zachrisson, barn- och ungdomsledare.