SPORTLOVSLÄGER I HEMSEDAL 10-16 FEB 2019

Du som går i årskurs 7 eller uppåt kan nu anmäla dig till ett fantastiskt ungdomsläger i Hemsedal, Norge! Lägret arrangeras av Smyrnakyrkan Älvängen och Kungälv Pingst i samarbete med Pingst Ung den 10-16 februari 2019.

Fem dagar åker vi skidor i Hemsedal med pister från 620 till 1 450 meter över havet. Här hittar du bra skidåkning och kilometervis med preparerade backar som sprider ut från tre olika toppar i skidanläggningen. I Hemsedal trivs såväl erfarna skidåkare som nybörjare, vi ordnar skidskola för den som behöver hjälp att lära sig.

Vi kommer att bo i ett hus som heter Hugnadeim i Hemsedal centrum några kilometer från skidbackarna. Det blir en skön gemenskap eftersom alla sover på madrass på golvet i några stora rum. På dagarna ägnar vi oss åt utförsåkningen och på kvällarna blir det gemenskap och samlingar med bibelundervisning. Lägret är rök- och drogfritt!

Pris

Kostnaden för lägret är 3600 kr för dem som är upp till och med 15 år, från 16 år kostar lägret 3900 kr på grund av högre liftkortspris. I priset ingår resa, boende, mat och liftkort (det tillkommer kostnad för mat under resan). Vi ger även en syskonrabatt på 500 kr till hushåll med två eller fler deltagare. Skidhyra ingår inte men vi får grupprabatt på Skistar i Hemsedal. Skriv i din anmälan om du vill hyra utrustning så meddelar vi hur bokningen går till.

IMG_7302

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. För att anmälan ska vara fullständig behöver du sätta in anmälningsavgiften, 500 kr på Bankgiro 136-5345. Ange Hemsedal samt ditt namn. Resterande avgift kan betalas senare när resan närmar sig.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn! Sista anmälningsdag är 15 januari. Mer information om lägret skickas till din mejladress när lägret närmar sig. Fram till sista anmälningsdag, 15/1-2019, går det bra att avanmäla sig. Då återbetalar vi hela avgiften. Efter sista anmälningsdag fram till 31/1 betalar vi ej tillbaka anmälningsavgiften på 500 kr. Vid senare avanmälan är du betalningsskyldig för hela resan exklusive liftkort. Undantag vid sjukdom med läkarintyg eller om du hittar en ersättare som tar din plats (kontakta ledarna).

Vid frågor kan du kontakta:

Elias Berg | E-post: un.anrymsnull@saile | Tel: 070-999 61 01

Rebecka Ternvall | E-post: es.vlagnuktsgnipnull@akceber Tel: 076-145 04 42