Sommarläger Ungdom

I sommar har du chansen att följa med på ett fantastiskt ungdomsläger vid gården Sjöbonäs, som ligger härligt på en udde i Kinnarumma söder om Borås. Några dagar med härlig gemenskap, mycket bad och aktiviteter och härliga samlingar med bibelundervisning, bön och lovsång. Vi startar vid lunch på fredagen den 14 augusti i Älvängen och återvänder två dygn senare på söndagen den 16 augusti. För att få följa med på lägret ska du börja högstadiet till hösten eller vara äldre.

Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret längst ner på sidan, samt betala avgiften. Senast sista juli behöver du anmäla dig för att vara säker på plats, men anmäl dig så snart som möjligt så blir vår planering enklare. Senare anmälan är ok vid mån av plats. Vi anpassar lägret till Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning. Därför går det också bra att göra sena avbokningar även på grund av lätta symtom och därmed få lägeravgiften återbetalad.

Kostnad: 500kr (men hör av dig om priset är ett hinder, vi hittar lösningar!) Bankgiro: 136-5345 (märk betalning med ”ungdomsläger” och namn på deltagaren).

Frågor? Kontakta Elias Berg. Mer information med packlista mm skickas till din mejladress när lägret närmar sig.

Lägret arrangeras i samarbete med Pingst Ung Älvsborg samt med stöd av Västra Götalandsregionen.