Pingst ledare 16 nov

Till dig som är anmäld: Samling kl 07:00 på lördag vid Smyrnakyrkans parkering i Älvängen. Det finns även en möjlighet att hoppa på bussen vid pendelparkeringen i Eriksdal vid Bohus fästning ca kl 07:20. Meddela oss om du väljer att hoppa på bussen i Eriksdal.

Under hösten arrangerar Pingst ledardagar på tre platser i Sverige. Vi i Smyrnakyrkan Älvängen kommer att ordna en resa till dagen i Jönköping den 16 november. Högklassig undervisning, nätverkande med andra ledare samt härlig tillbedjan. Har du någon form av ledaruppgift eller funktion i församlingen, eller om du skulle vilja växa in i det, ska du självklart följa med! Läs mer om olika seminarier/nätverksträffar och anmäl dig på Pingsts sida. 300kr kostar konferensen (50kr för dig under 25 år!). Vi kommer att ansöka om ledarbidrag hos kommunen vilket gör att vi räknar med att kunna subventionera avgiften ytterligare. Anmäl dig med vår fakturareferens så meddelar vi vad kostnaden landar på när bidragsansökan är klar.

Anmäl dig innan den 4/11 (därefter höjs priset med 100kr).

anmälningssidan väljer du gruppanmälan för församling/anmäl ytterligare deltagare. Ange Fakturareferens: 942703398 

Vi ordnar även bussresa t/r Älvängen-Jönköping för endast 100kr (församlingen tar resterande kostnad). Meddela oss att du är anmäld till Pingst ledare och anmäl dig till bussresan via mejl till un.anrymsnull@tkatnok

Vi ber om en välsignad dag och resa till Jönköping!