Nyhemsveckan i Älvängen

Detta år är pingströrelsens stora sommarkonferens, Nyhemsveckan, en digital konferens med möten och seminarier som går att följa på nätet den 15-18 juni. Vi vill ändå ta vara på möjligheten till gemenskap och bjuder därför in ungdomar (som yngst börja åk 7 i höst) till några dagars gemenskap och delaktighet i Nyhemsveckans samlingar. 16-18 juni ordnar vi därför övernattning i Smyrnakyrkan Älvängen!

Upplägg

Vi startar på tisdag förmiddag, preliminärt kl 10 och gör en kortare utflykt under dagen, om det blir bra väder satsar vi på någon badplats. Även onsdagen kan det bli att vi gör en utflykt. Kvällarna tar vi del av de olika samlingarna i kyrksalen. Vi avslutar lägret på torsdag förmiddag. Vi uppmanar också till att respektera åtgärder för att minska risken för smittspridning genom att hålla tillräckligt avstånd till varandra.

Kostnad

Du behöver själv stå för transport (Vi reser kollektivt med Västtrafik) för de utflykter vi gör tisdag och eventuellt onsdag. Dessutom betalar var och en sin egen lunch på tisdag och onsdag i samband med utflykterna. Fickpengar för glass eller annat är frivilligt. Övriga måltider och kringkostnader står vi I Smyrnaförsamlingen för. Däremot önskar vi att du blir medlem i vår lokalavdelning för Pingst Ung som ger oss lite bidragspengar. Medlemskapet gäller för 2020 och har innebär inga förplikteler. Medlemskapet bekräftas genom länken, välj lokalavdelning ”Greenhouse” och/eller ”Barn- och ungdomsverksamheten”:

https://pingstungpeople.se/self_register/P5TMP77Z6Q

Packlista

Tag med något att sova på, luftmadrass/liggunderlag, sängkläder/sovsäck, kudde. Packa även med toalettsaker, badkläder samt övriga kläder. Fickpengar till lunch, resa och glass.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret: