Fokus Smyrna Online

Mötesadress 29 november ca kl 12 (efter gudstjänsten) (klicka på länken för att ansluta):

https://meet.google.com/axt-mzzu-zxz

Fokus Smyrna är vårt avskalade och lättillgängliga församlingsmöte med information om vad som är på gång i församlingen och möjlighet att komma med frågor och funderingar till församlingsledningen. Under nuvarande period genomför vi möten online. Vi kommer att använda oss av Google Meet, som är ett enkelt redskap för videosamtal och gör det möjligt att koppla med hjälp av din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du som använder dator kan enkelt gå med genom din vanliga webbläsare, bäst fungerar det med Google Chrome, men det fungerar även med andra webbläsare som är relativt nya (uppdaterade). Det enda du behöver göra är att klicka på mötesadressen ovan. Detta kan du även göra på din telefon, men om du inte har appen installerad kommer den be dig att göra detta.

För dig som använder en mobil enhet eller surfplatta behöver du ladda ner en app. Appen hittar du på följande ställen (se bild nedan hur appens logga ser ut):

Appen i Google play för android

Appen i App store för iphone/ipad

Vi använder oss av googles tjänster även för bland annat en del planering (Google kalender) och delande av dokument (Google drive, dokument, kalkylark och presentationer). Därför kan det vara en fördel att skapa ett Google-konto (klicka på länken för att läsa mer) om du inte har det. Du kan ansluta en befintlig e-post adress om du inte vill skapa en ny gmail.

Välkommen med och tveka inte att höra av dig om du är osäker på tekniken!