Familjeläger i Norge 29 feb – 4 mars 2020

Vi fortsätter med det uppskattade familjelägret från de senaste åren! Lördag 29 februari till onsdag 4 mars bjuder vi in till ett familjeläger till Sudndalen i Norge med skidåkning i Hallingskarvet skicenter. Boende i stugor på Hermon Högfjellssenter. Helpension med frukost, lunchpaket samt middag. Även tillgång till badhus med bastu, rutschkana och bubbelpool! 2-3 mars är det studiedagar i Ale kommuns skolor så en dag ledighet behöver ansökas för barnen.

Priset är 2320 NOK per vuxen. Egna sängkläder och handdukar medtages. Slutstädning av stuga/rum ingår ej i priset. Barnpriser i föräldrars rum: 0 till 2 år – gratis. 3 till 5 år – 1/4 pris. 6 till 11 år – 1/2 pris. 12 till 15 år – ¾ pris. Tanken är att transport ordnas på egen hand. Även liftkort tillkommer, förhoppningsvis kan vi få rabatt på det.

Hör av dig till Elias Berg eller mejla un.anrymsnull@tkatnok om du är intresserad av att följa med. Eventuell specialkost meddelas direkt till Hermon, se länkar nedan. Vänta inte med att ta kontakt, vi kan ej garantera att det finns plats kvar, det beror på tillgången på hotellet.

Länkar till boende och skidsystem:

http://www.hermonh.no/

http://www.hallingskarvet-skisenter.no/