ÄventyrsKonfa 21/22

https://www.facebook.com/SmyrnakyrkanAlvangen/videos/425789701719860/

VAD ÄR KONFA!?

Livet är spännande och det finns stora frågor att utforska! Varifrån kommer jag? Vad skall jag bli när jag blir stor? Livet & döden – och sen då? Vad tror jag på? Vi är tre kyrkor som tillsammans vill bjuda in dig till att vara med om ett roligt, lärorikt och spännande konfirmandår. Tillsammans med andra konfirmander, ledare och faddrar kommer du att få fundera kring Gud, livets mening och andra viktiga frågor. Det blir tid för skratt, vänskap, fika, lek och liv. Det blir föredrag, samtal, funderingar och utmaningar att möta den värld vi lever i. Hösten 2019 startade vi med äventyrs-inriktning på konfan som vi fortsätter med även kommande läsår. Det blir fler utflykter, äventyr och utmaningar!

LÄGER!

Att åka på läger ger oss chans att lära känna varandra bättre och brukar vara en av höjdpunkterna under året. Vi planerar för några olika läger under året.

FÖR VEM?

I första hand för dig som börjar årskurs 8 till hösten. För alla som vill samtala och fundera om livets stora frågor och vill lära sig något om kristen tro. Vi ställer inga krav på att du ska vara döpt eller vara kristen. För att bli konfirmerad räcker det med aktivt deltagande och en god närvaro.

NÄR OCH HUR?

Ett läsår med början i september 2021. Våra regelbundna samlingar kommer att vara varannan tisdag kl 15:30-18:00, jämna veckor. ÄventyrKonfa genomförs i samarbete med studieförbundet Bilda.

KOSTNADER:

Församlingarna står för material och biblar. Det tillkommer kostnader för fika och läger, totalt 1600 kr. Ingen ska behöva avstå av ekonomiska skäl, hör av dig till oss om ekonomin hindrar.

INFORMATIONSTRÄFF:

Tisdag 14 september kl 18:30 har vi en informationsträff i Equmeniakyrkan Älvängen där intresserade konfirmander och föräldrar är välkomna så att vi kan berätta mer om upplägget och svara på frågor. Vi startar sedan veckan efter, den 21 september.

KONTAKTA OSS:

Smyrnakyrkan Älvängen

Anders Svedstam: un.anrymsnull@sredna | 0709996101

Equmeniakyrkan Älvängen

Leif Jöngren: moc.liamgnull@negnavlanakrykainemuqe | 0707435460

Equmeniakyrkan Guntorp

Tove Lilled: es.liamtohnull@dellil.evot | 0722289986

Peter Karlbom: moc.smoblraknull@retep | 0701703457

ANMÄLNINGSFORMULÄR: